Βαθμολογία

Και με τη... βούλα άλλο ένα -3 στη Σπάρτη

Μπορεί στη Σπάρτη να επιμένουν ότι λύνουν κατά περίπτωση και όταν χρειάζεται τα θέματα των προσφυγών, τα -3 συνεχίζουν να πέφτουν. Όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή (9/11) η Ένωση Β' Εθνικής, στους Λάκωνες επιβάλλεται άλλο ένα -3, αυτή τη φορά γιατί δεν βρήκε λύση με τον Ιμπαν Ράντι που είχε δικαιωθεί στην προσφυγή του.

Οι τρεις βαθμοί θα τους επιστραφούν αν τον εξοφλήσουν μέχρι τις 19 του μήνα. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει δεχθεί -6 για οφειλές στους Κατσίκη και Μπουζούκη και θα πρέπει να τις ρυθμίσει μέχρι τις 13 του μήνα για να γλιτώσει.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της  υπ.  αριθμ. : 109/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στη FOOTBALL LEAGUE την 2/11/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή  IYANGA IBAN TRAVIESO,  από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. ( άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π. ) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 19-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».