Βαθμολογία

Γιώργος Πετράκης: «Με σοβαρότητα για το διπλό στα Τρίκαλα»

Κακό ξεκίνημα έχει κάνει ο ΑΟΧ-Κισσαμικός στη φετινή Β' Εθνική και θα ψάξει τη νίκη στο κυριακάτικο (11/11) εκτός έδρας παιχνίδι ενάντια στα Τρίκαλα. Την Πέμπτη (8/11) ο Γιώργος Πετράκης έκανε δηλώσεις για το ματς της 3ης αγωνιστικής, λέγοντας ότι το τρίποντο απαιτεί σοβαρότητα και πειθαρχία για να έρθει.

«Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ότι τα Τρίκαλα δεν έχουν συλλέξει βαθμούς, αλλά και ότι εμείς ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Εμείς σαν αγωνιστικό τμήμα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας καλά, να προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό, όπως έχουμε κάνει όλη την εβδομάδα και νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε αυτό που θα επιλέξουμε να κάνουμε σαν ομάδα, θα είμαστε κοντά στο να διεκδικήσουμε κάποιο αποτέλεσμα και τη νίκη που είναι ο στόχος μας», ανέφερε ο νεαρός τεχνικός.

Ενώ για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι σε σχέση με αυτό κόντρα στον Εργοτέλη, είπε: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες τα Τρίκαλα με τον Εργοτέλη. Το κοινό τους είναι ότι έχουν παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οπότε εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διότι όπως είδαμε και τις προάλλες μία στιγμή συγκέντρωσης, σε ένα στατικό, μας στοίχισε διότι βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ.

Οπότε χρειάζεται βαθμός ετοιμότητας και συγκέντρωσης καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διότι δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλή ποιότητα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τεγούσης δήλωσε σχετικά με το ότι και οι δύο ομάδες δεν έχουν αρχίσει καλά: «Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο που έχουμε. Βέβαια τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχουμε είναι και για εμάς ένα έξτρα κίνητρο για να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα την Κυριακή κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα.

Με την προσπάθεια που γίνεται νομίζω ότι την Κυριακή θα γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με ένα καλό αποτέλεσμα». Ενώ για το πού θα κριθεί το ματς, σημείωσε: «Το πάθος και η δύναμη είναι τα κύρια στοιχεία και πάνω εκεί πιστεύω θα κριθεί το παιχνίδι και στο ποιος το θέλει πιο πολύ».