Βαθμολογία

Σταθόπουλος: «Πάμε για το διπλό στη Σπάρτη»

Το 3 στα 3 στη φετινή Β' Εθνική θα προσπαθήσει να πετύχει το Σάββατο (10/11) ο Εργοτέλης αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Σπάρτη, με τον Αντώνη Σταθόπουλο να τονίζει ότι στόχος είναι το διπλό.

Μιλώντας την Πέμπτη (8/11) στην επίσημη ιστοσελίδα των Ηρακλειωτών, ο 20χρονος επιθετικός δήλωσε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας απέναντι σ' έναν καλό αντίπαλο. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και θέλουμε να έχουμε μια ανάλογη συνέχεια.

Στόχος μας είναι να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι ακολουθώντας το πλάνο μας με σοβαρότητα και προσοχή θα τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα στη Σπάρτη». Στο μεταξύ, η προετοιμασία κορυφώθηκε και το βάρος στην προπόνηση της ημέρας δόθηκε στην τακτική από τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» είδε τον Κοζορώνη να συνεχίζει το ατομκό του πρόγραμμα, αλλά αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους και ο έμπειρος μέσος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή (9/11), βρίσκοντας θέση στην αποστολή που θα ανακοινωθεί.