Βαθμολογία

Καινούργιου: Όσα λέει για το νέο της ξεκίνημα στην πρωινή ζώνη

Τη φετινή σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την επιτυχία στο ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ, μετακόμισε στη ζώνη 10-1 του Open με την εκπομπή, ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ. Η παρουσιάστρια, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την πρεμιέρα, μιλά στη Real Life, και αποκαλύπτει για το άγχος πριν βγει στον αέρα, τη στήριξη από τον Θέμη ,αλλά και για τα νούμερα...

Νέα εκποµπή, νέα ξεκινήµατα... Πώς νιώθεις λίγες ηµέρες µετά την πρεµιέρα σου;  

Η αλήθεια είναι πως είχα τόσο µεγάλο ενθουσιασµό για να ξεκινήσουµε, που ακόµα νιώθω την κάθε µέρα σαν πρεµιέρα. Νιώθω µεγάλη χαρά για το νέο µου τηλεοπτικό βήµα, αλλά δεν σου κρύβω ότι έχω και αρκετή αγωνία, µιας και φέτος είµαι στην πιο ανταγωνιστική ζώνη της τηλεόρασης.  

Η ανανέωση ,σου έκανε καλό;  Τι εισπράττεις από τον κόσµο; 

Μόνο θετικά σχόλια µέχρι στιγµής, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόµα. Μιλάµε και για ανανέωση της εικόνας µου, αλλά και για ανανέωση ολόκληρου του σταθµού!  

Πολλά λέγονται περί άγχους λόγω τηλεθέασης και περίεργου κλίµατος πίσω από τις κάµερες… Ποια είναι η αλήθεια; 

Ποια τηλεθέαση; Είναι δυνατόν στις δύο πρώτες ηµέρες να µας αγχώσει η τηλεθέαση; Ο σταθµός είναι ένα µωρό που τώρα κάνει τα πρώτα του βήµατα. Θέλει πολλή στήριξη, προσπάθεια και υποµονή. Το κλίµα πίσω από τις κάµερες είναι υπέροχο και πολύ υποστηρικτικό προς όλους.  

Μια ηµέρα πριν από την πρεµιέρα, τι σκεφτόσουν; Από πού ζήτησες την τελευταία γνώµη, τι είπες το βράδυ πριν κοιµηθείς;  

Η αλήθεια είναι ότι πέρασα όλη την ηµέρα στο κανάλι µε αρκετή αγωνία, αλλά και µεγάλη προσδοκία για την πρώτη καληµέρα. Όπως και οι τηλεθεατές γνωρίζουν, ο πιο κοντινός µου άνθρωπος είναι ο Θέµης Μάλλης. Οπότε καταλαβαίνεις ότι πριν κοιµηθώ µίλησα µε αυτόν και µε καθησύχασε.