Βαθμολογία

Επιστροφή Κώστα Τσότσου στη Νέα Πολιτεία

Σε αναζήτηση προπονητή ήταν στην Αστραπή Νέας Πολιτείας μετά την παραίτηση του τεχνικού Κώστα Μπρισίμη και σήμερα (8/11) βρέθηκε ο διάδοχος του.

Η ιστορική ομάδα της Νέας Πολιτείας θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με έναν παλιό γνώριμο, τον Κώστα Τσότσο ο οποίος επιστρέφει στην Αστραπή μετά το πετυχημένο πέρασμα του στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017.

Ο «Τσέχος» είχε πετύχει έναν πραγματικό άθλο όταν βρέθηκε και πάλι στη Νέα Πολιτεία καθώς είχε πάρει την ομάδα από την τελευταία θέση με μόλις 5 βαθμούς και με καταρρακωμένη ψυχολογία και με πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο μισό, όπου συγκέντρωσε 28 βαθμούς, έσωσε μέσα από τους αγώνες play-out τη παρτίδα της παραμονής.

Τότε δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και αποχώρησε όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της κ-20 του Απόλλωνα με τον οποίο τα πήγε εξαιρετικά με την ανάδειξη πολλών νέων παικτών. Τώρα επιστρέφει στον πάγκο της Αστραπής και θα ντεμπουτάρει στο κυριακάτικο (11/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο πετυχημένος τεχνικός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά ομάδα της Α1 ΕΠΣΛ καθώς μέχρι σήμερα είχε περάσματα από πάγκους ομάδων της μεγάλης τοπικής κατηγορίας όπως ο Αετός Αμυγδαλέας, ο Ηρακλής Λάρισας, ο Δωτιέας Αγιάς και φυσικά η Αστραπή.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ