Βαθμολογία

Οριστικό το -6 στη Σπάρτη

Οριστικά με αφαίρεση έξι βαθμών θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Football League η ομάδα της Σπάρτης καθώς η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε τους Λάκωνες για την απόφαση αυτή.

Αιτία τα οφειλόμενα στους Γιώργο Μπουζούκη και Παναγιώτη Κατσίκη, ενώ οι βαθμοί θα επιστραφούν αν υπάρξει εξόφληση των δύο ποδοσφαιριστών μέχρι τις 12 του τρέχοντος μηνός.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ. αριθμ. 101/2018 & 103/2018 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Δευτέρα 29/10/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών μέχρι την 13-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».