Βαθμολογία

Η μεγάλη στιγμή του Νίκου....

Μία ιδιαίτερη στιγμή θα νιώσει το Σάββατο (10/11) ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Νίκος Καρανίκας καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο έζησε ουκ ολίγες στιγμές.

Ο 26χρονος Λαρισαίος ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΛ, ομάδα της καρδιάς του όπως έχει πολλάκις αναφέρει, ωστόσο τα πολλά προβλήματα των «βυσσινί» τον έφεραν στην έξοδο από την ΑΕΛ και βρέθηκε το καλοκαίρι του 2015 στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Πετράκη κέρδισε από νωρίς θέση βασικού στον «Άγιαξ» της Ηπείρου και καθιερώθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας των Ηπειρωτών. Πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ στη Ξάνθη τον Απρίλιο του 2016 με την οποία ο ΠΑΣ κατέκτησε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στα τελευταία λεπτά που οι Ηπειρώτες προσπαθούσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0.

Στη συνέχεια; 14 Ιουλίου 2016 ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο παιχνίδι των Γιαννιωτών με την Οντ Γκρέντλαντ και θρίαμβος της ελληνικής ομάδας με 3-0, με το Λαρισαίο άσο να είναι βασικός και από τους διακριθέντες της ομάδας του. Βασικός και στη πρόκριση του ΠΑΣ στα νορβηγικά φιόρδ, βασικός και στα δύο παιχνίδια με την Αλκμάαρ σε παιχνίδια που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα στον 26χρονο μπακ.

Τρία γεμάτα χρόνια στον ΠΑΣ και τώρα στην ΑΕΛ με την οποία θέλει επίσης να ζήσει ανάλογες στιγμές. Προς το παρών ετοιμάζεται για την πρώτη του επίσημη  «κόντρα» με την ομάδα που έζησε τα μέχρι στιγμής καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια.

Α.Ρ.