Βαθμολογία

Ματς για όλα τα γούστα, ενδιαφέρον στο Τορίνο

Ημέρα Champions League και η σημερινή (7/11) εκεί που διεξάγονται οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής για τους ομίλους από τον 5ο μέχρι και τον 8ο.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί υπάρχει το δύσκολο ματς της ΑΕΚ στο Μόναχο, ενώ στις 22:00 για τον ίδιο όμιλο η Μπενφίκα υποδέχεται τον Άγιαξ και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τον Αίαντα και να μπει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Ολλανδοί αν δεν ηττηθούν τότε θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης, ενώ με νίκη καθαρίζουν την υπόθεση.

Στον 8ο όμιλο το μεγάλο ματς της ημέρας εκεί που η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση, ενώ η ομάδα του Μουρίνιο θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει σε θέση πρόκρισης. Στο έτερο ματς του ομίλου η Βαλένθια υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις με τις δύο ομάδες να θέλουν το αποτέλεσμα για να γίνουν φαβορί για την 3η θέση, ενώ κάνουν κρυφές ελπίδες και για την 2η.

Για τον 6ο όμιλο η Σίτι υποδέχεται την Σαχτάρ και με νίκη καθαρίζει την πρόκριση, ενώ και η Λιόν αν επικρατήσει της Χοφενχάιμ θα βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καθώς τόσο οι Άγγλοι, όσο και οι Γάλλοι με νίκες θα αποσπαστούν από τις διώκτριες τους. Τέλος για τον 7ο όμιλο η Ρεάλ παρά τις απουσίες θα επιδιώξει τη νίκη στην έδρα της Πλζεν για να τελειώσει με την πρόκριση, ενώ στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι στη Ρόμα προκειμένου να βρεθεί 2η, σε ματς που αν η ομάδα του Μανωλά δεν ηττηθεί θα κρατά την τύχη της στα χέρια της.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

5ος όμιλος

22:00 Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ

22:00 Μπενφίκα - Άγιαξ

Βαθμολογία:

1. Άγιαξ 7

2. Μπάγερν 7

3. Μπενφίκα 3

4. ΑΕΚ 0

6ος όμιλος

22:00 Λιόν - Χοφενχάιμ

22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Βαθμολογία:

1. Μάντσεστερ Σίτι 6

2. Λιόν 5

3. Χοφενχάιμ 2

4. Σαχτάρ Ντόνετσκ 2

7ος όμιλος

19:55 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα

22:00 Βικτόρια Πλζεν - Ρεάλ Μαδρίτης

Βαθμολογία:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 6

2. Ρόμα 6

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

4. Βικτόρια Πλζεν 1

8ος όμιλος

19:55 Βαλένθια - Γιουνγκ Μπόις

22:00 Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βαθμολογία:

1. Γιουβέντους 9

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4

3. Βαλένθια 2

4. Γιούνγκ Μπόις 1