Βαθμολογία

Να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η ΑΕΚ

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι δίνει σήμερα (7/11 22:00 Cosmote Sport 2) η ομάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στην «Allianz Arena» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ΑΕΚ που ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στον όμιλο δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι της στον όμιλο και σίγουρα ο στόχος της είναι να φανεί όσο μπορεί ανταγωνιστική απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Μπάγερν.

Η λογική λέει ήττα για το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως σίγουρα κανένα ματς δεν είναι χαμένο μέχρι να μπεις στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και οι Βαυαροί έχουν στο μυαλό τους το προσεχές ντέρμπι με την Ντόρτμουντ το οποίο είναι πολύ κρίσιμο μετά τις τελευταίες απώλειες.

Φυσικά για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο η ΑΕΚ οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, στο Μόναχο θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν, ενώ και στο στρατόπεδο της Ένωσης αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης όμως θα παραταχθούν χωρίς άγχος και θα παλέψουν για ότι το καλύτερο.

Αγωνιστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την Ένωση με σύστημα 4-2-3-1 με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χουλτ στο αριστερό και τους Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Σιμόες και Γαλανόπουλος θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Γκάλο στα δεξιά και τον Μπογέ στα αριστερά. Ο Μάνταλος θα έχει ρόλο δεκαριού και μοναδικός προωθημένος ο Πόνσε.