Βαθμολογία

Ο Ηρακλής Χάλκης… πήρε το ρόπαλό του (PICS@VIDEO)

Ο Ηρακλής Χάλκης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην έδρα του κερδίζοντας με ανατροπή την Χαραυγή (4-3). Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μεγάλη σε αξία ήταν η νίκη που σημείωσε ο Ηρακλής Χάλκης κόντρα στην Χαραυγή και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροτράχηλοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς στο 7’ και 15’. Οι γηπεδούχοι πίεσαν χωρίς αποτελεσματικότητα για να μειώσουν στο 42’. Στην επανάληψη όμως η Χάλκη πήρε τα ηνία, πέτυχε άλλα τρία γκολ, με την Χαραυγή να το παλεύει μέχρι τέλους και στο 87’ να γίνεται το τελικό 4-3.

Στο 5’ ο Μπαζούλης για τη Χάλκη συνεργάστηκε με τον Τσάντο που έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Τζιαφέτας, πήρε ξανά τη μπάλα ο ίδιος έκανε το σουτ που πέρασε όμως άουτ.

Στο 7’ και το 15’ ο Ντριβαλάς έκανε την ασίστ και ο Αγγλόπουλος το 0-1 και το 0-2. Στο 23’ καλό σουτ του Αγγελακόπουλου έδιωξε με υπερένταση ο Τζιαφέτας με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 35’ ο Αγγελακόπουλος έβγαλε τη σέντρα για τον Καλογιάννη, αυτός για τον Μπαζούλη που έκανε το σουτ και έβγαλε σε κόρνερ ο κίπερ.

Στο 42’ εξαιρετικό σουτ στη κίνηση του Βογιατζή Χ. η μπάλα μπήκε στα δίχτυα για το 1-2.  Στο 50’ ο Αγγλόπουλος για τη Χαραυγή μπροστά από την εστία πήρε τη κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ. Στο 55’ το φάουλ εκτέλεσε ο Αγγελακόπουλος, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Βογιατζής Χ. με σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2.

Στο 60’ η σέντρα του Αγγελακόπουλου ήταν ακριβείας για τον Βογιατζή Χ. που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα και έκανε την ολική ανατροπή για το 3-2. Στο 75’ η σέντρα του Βογιατζή Χ. ήταν για τον Τσάντο, αυτός από κοντά αστόχησε. Στο 79’ ο Αγγελακόπουλος «έκλεψε» τη μπάλα, έβγαλε τη σέντρα για τον Καλογιάννη που με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 4-2.

Στο 83’ ο Τσάντος από κοντά έκανε το σουτ, έβγαλε σε κόρνερ ο Τζιαφέτας. Στο 87’ ύστερα από αναταραχή στα καρέ της Χάλκης, ο Αγγλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Ένα λεπτό μετά ο Καλογιάννης έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 90’ ο Αγγελακόπουλος για τη Χάλκη δέχθηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.  

Ηρακλής Χάλκης (Ηλίας Αράπης): Κατηγιάννης, Μούτσο (80’ Νικολούλης), Παπαδούλης, Μπακαλούλης Θ., Βογιατζής Σ., Μπακαλούλης Δ. Τσάντος (84’ Γκουγκότης), Αγγελακόπουλος, Μπαζούλης (73’ Θυμάκης), Βογιατζής Χ., Καλογιάννης.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή: Τζιαφέτας, Ζυγούρης, Ντριβαλάς, Αγγλόπουλος, Πάνος, Σκοτεινιώτης, Περιτογιάννης, Πετρούλης, Ιμεράϊ, Βαρνάς, Αρχοντής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουβατάς, Τσίτσης, Παπαϊωάννου.

">http://

">http://

">http://