Βαθμολογία

Πολλά γκολ και χαμόγελα για την Πελασγιώτιδα (PICS)

Μία ευρεία σε έκταση νίκη σημείωσε την Κυριακή (4/11) η Πελασγιώτιδα κόντρα στην Ομόνοια με σκορ 6-0 για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Ένα αποτέλεσμα που κρατά την «Πέλα» στην πρώτη θέση και μάλιστα αήττητη!

Το ματς στο Θεσσαλικό κόντρα στην Ομόνοια δεν χωρά ιδιαίτερης κριτικής, αφού το σκορ μιλάει από μόνο του. Στο 75’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο νεαρός Ντογκάνης που είναι 14 χρονών και έκανε το ντεμπούτο του!

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού παρακολούθησαν το παιχνίδι τα παιδιά της ακαδημίας της Πελασγιώτιδας με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των παικτών πριν τη σέντρα το γκρουπ 2008!!!

Στο 1’ ο Μακρυνίκας για την Ομόνοια βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως ο Τζήμας. Στο 12’ ο ίδιος παίκτης με πανομοιότυπη φάση έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας της «Πέλας» με τη συνέχεια να ανήκει στους γηπεδούχους.

Στο 8' από ωραία ατομική ενέργεια του Γελαλή έγινε το 1-0. Στο 16' ο Γελαλής με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Δαμασιώτη το 2-0. Ένα λεπτό μετά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο κίπερ της Ομόνοιας, έτσι αναγκάστηκε ο προπονητής της ομάδας να βγάλει παίκτη από μέσα, τον Τσιάρα Γ. και να περάσει στη θέση του τερματοφύλακα τον Τσιάρα Θ.

Στο 65' ο Γελαλής με πλασέ ύστερα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Πωτού έγινε το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Πωτός με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Ζυγογιάννη το 4-0.

Στο 70' ο Πωτός πάλι με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από σέντρα πάλι του Ζυγογιάννη το 5-0. Και στο 77' ο Μούτος με κεφαλιά ύστερα από κομπίνα - κόρνερ από σέντρα του Ζιούστη το τελικό 6-0.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Γκαραβέλας (53’ Γκόγκος Β.), Γούργος, Πατσώνης, Μούτος, Λαζαρίδης, Ζιούστης, Τσιγγάνης (60’ Ζυγογιάννης), Πωτός, Δαμασιώτης (78’ Βασίλεβ), Γελαλής (75’ Ντογκάνης).

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Νταϊάκης, Μακρής (46’ Οικονόμου), Τζήμας (62’ Σταυροθεόδωρος), Τσιάρας Γ., Τσούγκαρης, Μπατζάς, Ντριβαλάς, Αθανασιάδης, Τριανταφύλλου (70’ Γαβριέλος), Μακρυνίκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Κοντογιάννης, Λιόλιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ