Βαθμολογία

Τετράστερος και ωραίος ο Απόλλων Λάρισας στο Αιγίνιο

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Football League πέτυχε σήμερα (4/11) στο Αιγίνιο κόντρα στον Αιγινιακό ο Απόλλων Λάρισας τον οποίο νίκησε με 4-0.

Η ομάδα του Μαρτσέλο Τροΐζι παίζοντας όπως ακριβώς έπρεπε έφτασε άνετα στους τρεις βαθμούς και μετά το 2-0 απέναντι στη Κέρκυρα στη Φιλιππούπολη βρίσκεται στη κορυφή με 6 βαθμούς και 6-0 τέρματα. Από την άλλη ο Αιγινιακός μετά το 2-2 στη Πάτρα υπέστη τη πρώτη του φετινή ήττα και παρέμεινε στον 1 βαθμό.

Στα του αγώνα ο Απόλλωνας με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ένα με Τασιούλη και ένα με Χατζή απλοποιήσε τα πράγματα, με την λαρισινή ομάδα να έχει και ένα δοκάρι, ενώ το γρήγορο 0-3 στην επανάληψη με το τέρμα του Λουκάο έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του λαρισινού συλλόγου με τα υπολοιπόμενα λεπτά να είναι τυπική διαδικασία.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου της αναμέτρησης ο Απόλλων πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Μαρκολίνο από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Τασιουλής με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαγκιόζη για το 0-1. Στο 36' ο σκόρερ του 0-1 με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε τρεις παίκτες έκανε το σουτ με τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι και εν συνεχεία να φεύγει άουτ.

Τελικά στο 41' ο Απόλλωνας έκανε το 0-2 όταν ο Πολέτο εκτέλεσε κόρνερ οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν προσωρινά, όμως η μπάλα κατέληξε στον Χατζή ο οποίος σε κενή εστία έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του με το 0-2 να αποτελεί και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λουκάο πέτυχε το 0-3 εκμεταλλευόμενος βαθιά μπαλιά του Σουλιώτη, με τον άσο των Λαρισαίων να "κρεμά" τον Γιαγκιόζη και να κλειδώνει τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό 0-4 πέτυχε στο 90' ο Σουλιώτης με κοντινό σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Διαιτησία: Ανδριανός (Κακαφώνης, Οικονόμου)

Αιγινιακός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης (46' Κλιγγόπουλος), Ζήσης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Πολύζος (46' Έππας), Δούμτσιος (46' Κούστα), Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος.

Απόλλων Λάρισας (Μαρτσέλο Τροΐζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (85' Μπιμάι), Μαρκολίνο (90'+3 Τσακυργιάννης), Λουκάο Μεϊρέλες, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (63' Καμπέρης), Σουλιώτης.