Βαθμολογία

Αγγλικό σκορ στην Τερψιθέα με νικητή την Μάνδρα!

Η Μάνδρα συνέχισε με μία ακόμη νίκη δείχνοντας φέτος πολύ καλύτερη από την περσινή σεζόν. Το Σάββατο (3/11) κέρδισε με το αγγλικό σκορ 5-3 τον Άγιο Θωμά στο γήπεδο της Τερψιθέας για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Αν και προηγήθηκε από νωρίς ο Άγιος Θωμάς στο 15’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγεωργίου και τρία λεπτά αργότερα ο Τράντος που βρέθηκε τετ α τετ με σουτ έκανε το 0-2, Μάνδρα δεν το έβαλε κάτω και στο 35’ ο Μπατζιανούλης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2.

Στο 40’ ο Παπανικολάου έκανε το πρώτο σουτ, έγινε ασθενής απόκρουση από τον Λιούτα και στην επαναφορά ο Σεϊμίρ με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Στο 65’ ο Τζαμάϊκα έβγαλε τη σέντρα  και ο Ζούγκα Μαν. με κεφαλιά έκανε τη ολική ανατροπή.

Στο 75’ ο Παπανικολάου με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 4-2 για τη Μάνδρα. Δέκα λεπτά πριν το τέλος τη κάθετη πάσα έβγαλε ο Τσιλιλής και ο πολύ καλός Μπατζιανούλης με σουτ έκανε το 5-2. Στο 85’ ο Άγιος Θωμάς μείωσε με το σουτ του Μπαλατσού για να γίνει το τελικό 5-3.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Γιάννης Παπαναστασίου): Ράϊδος, Ζούγκα Μαρ., Παπαδόπουλος (65’ Φωτάκης), Καδόγλου, Μακρυγιάννης (46’ Τζαμάϊκα), Τσιλιλής, Τζήκας, Μπατζιανούλης (82’ Πασιάς), Ζούγκα Μαν., Σεϊμίρ, Παπανικολάου.

Άγιος Θωμάς (Άκης Χριστίδης): Λιούτας, Καραλευθέρης, Καραλάϊος, Δοξαριώρης, Χασάν, Γαζέπης, Χλόπτσιος (80’ Αβραμούλης), Καραγεωργίου, Τράντος (70’ Κοτσώνης), Μπαλατσός, Ματθαίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Μπακλαβά, Στάμος.