Βαθμολογία

Πήρε μπροστά η Δήμητρα Γιάννουλης, 0-3 τη Νέα Πολιτεία (PICS)

Η Δήμητρα Γιάννουλης πήρε μία σημαντική νίκη στην έδρα της Νέας Πολιτείας κερδίζοντας με σκορ 0-3 και έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και με δύο γκολ του Ασπετάκη και ένα του Παλάντζα πήραν το τρίποντο απέναντι στην Αστραπή που παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες και αυτό ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Σε κάθε περίπτωση η Αστραπή διαθέτει ένα καλό, νεανικό σύνολο όμως στο συγκεκριμένο ματς οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν κατώτεροι του αναμενόμενου.

Σημαντική νίκη που συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση σημείωσε η Δήμητρα Γιάννουλης που βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία. Το 1-0 ο Ασπετάκης στο 9′, το 2-0ο Παλάντζας στο 26′ και το 3-0 ο Ασπετάκης στο 84′ τα γκολ για την Δήμητρα Γιάννουλης.

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Λυτροσυγκούνης Ν., Αντωνόπουλος Μ. (55′ Στράτος Κ.), Χλωρός Α., Κατσιάνος Α., Ζήσης μ., Καφφές Ζ., Σταθάκος Δ. (65′ Σκουλίδης Γ.), Γεράνικας Α. (46′ Πράπας Δ.), Καλτσάς Κ. (65′ Μαναός Δ.), Ταρταμπούκας Α., Φακίτσας Σ.

Δήμητρα Γιάννουλης: Μαστοροδήμος Β., Ραπτόπουλος Κ., Μοναντερος Κ. (68′ Ράπτης Γ.), Ντούφας Α., Σαπάκος Σ., Θώμος Σ., Παλάντζας Ν. (75′ Καρέλας Μ.), Μπάμπαλης Γ., Ασπετάκης Ε., Γκαλγκανόπουλος Ε. (81′ Τσουμάνης Κ.), Τσίλης Ρ. (57′ Μήτρος Χ.).

Διαιτητής: Καραγιάννης Χ., Α’ Βοηθός: Παραφέστας Χ. – Β΄Βοηθός: Αρχοντής Κ.