Βαθμολογία

«Τζάτζα», Βράκας και «Ρούμι» έδωσαν τη λύση (PICS@VIDEO)

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν τα Βούναινα, αφού το Σάββατο κέρδισαν στο «Γ. Μητσιμπόνας» με σκορ 2-5 τον Προμηθέα για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τζατζάκης, Βράκας και Ρουμελιώτης έδωσαν τη λύση για τα Βούναινα που πρόσθεσαν άλλους τρεις πόντους στο ενεργητικό τους. Το πρώτο ημίχρονο είχε τρία γκολ για τα Βούναινα. Στο 25’ τη σέντρα έβγαλε ο Μούμος και ο Τζατζάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 37’ πάλι ο Τζατζάκης με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από «κλέψιμο» και πάσα του Κορδέλα έκανε το 0-2.

Και στο 42’ η πάσα βγήκε από τον Κορδέλα και ο Βράκας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3. Δύο καλές στιγμές είχε ο Προμηθέας στο πρώτο μέρος, όταν ο Πότσης βρέθηκε τετ α τετ έκανε το πλασέ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Και στο 40’ η κάθετη πάσα του Πρισακάρου βρήκε τον Πατσιούρα που με γυριστό σουτ την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη όμως στο 47’ το σουτ του Παπαδόντα κόντραρε αρχικά σε σώματα αμυντικών, ασθενή απόκρουση του Χαβίλα και Πρισακάρου με σουτ στο «γάμα» έκανε το 1-3. Στο 53’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα για να γίνει το 2-3, όταν το πέναλτι κέρδισε και εκτέλεσε ο Καραπετσάνης.

Πέντε λεπτά μετά τα Βούναινα είχαν την απάντηση με το σουτ του Ρουμελιώτη έξω από την περιοχή για να γίνει το 2-4. Στο 64’ χαμένη ευκαιρία του Πρισακάρου από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 68’ ο Τζατζάκης με προβολή εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Παπαδημητρίου και έκανε το τελικό 2-5.

Στο 76’ ο Τζατζάκης έβγαλε τη σέντρα και το σουτ του Χριστοδούλου κατέληξε κόρνερ. Στο 80’ το σουτ του Χριστοδούλου βρήκε δοκάρι. Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Πρισακάρου έκανε το σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο Χαβίλας.

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαδημητρίου (90’ λ.τ. Ιωαννίδης), Καραπετσάνης (67’ Καραχάλιος), Πατσούρας, Πότσης Χ. (46’ Καρβουνάρης), Σκαφιδάς, Τζουρτζουκλής, Παπαδόντας, Πρισακάρου, Τριτάρης, Κοτρώτσιος, Ψύρρας (77’ Αλίου).

Βούναινα (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Κυπαρίσσης (65’ Βλησσαρούλης), Κατσιώτης (46’ Ρουμελιώτης), Σουπεκιώτης, Μερτζανίδης Η., Μούμος, Χατζηλιάδης, Κορδέλας (80’ Γκατζούλης Λ.), Τζατζάκης, Χριστοδούλου, Βράκας (88’ Παπακωνσταντίνου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Γκάγκας, Παπαγεωργίου.

">http://

">http://