Βαθμολογία

Απώλεια για Ελευθεραί, 1-1 στην Ανάβρα

Απώλεια βαθμών για το Ελευθεραί το οποίο σήμερα (3/11) αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 στην έδρα της Προοδευτικής Ανάβρας για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Το αποτέλεσμα αυτό "γκρέμισε" τους φιλοξενούμενους από την κορυφή και είναι πλέον στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς, στο -1 από ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Αμπελιά, ενώ η Ανάβρα είναι δέκατη με 8 πόντους.

Ένα ματς στο οποίο το Ελευθεραί μπορεί να προηγήθηκε με 0-1, ωστόσο είδε την Προοδευτική να φτάνει στο 1-1, ένα γκολ που έβαλε τέλος και στο μηδέν παθητικό που διατηρούσε η ομάδα μέχρι σήμερα.

Ο Θεοδώρου έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τη συμπλήρωση 21 λεπτών αγώνα, ενώ στο ημίωρο ο Μαλαχτάρης έφερε το ματς στα ίσια σκοράροντας για το 1-1 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Θ. Α’ Βοηθός: Καρακώστας Α. – Β’ Βοηθός: Νάκας Χ.

Προοδευτική Ανάβρας: Ξύτσας Κ., Τζαβέλας Α., Αποστόλου Ε. (46′ Ντινούλης Γ.), Μαλαχτάρης Δ., Γιαννουλέας Κ.(c), Ριζούλης Α., Σχοινάς Ι. (65′ Τσαγκάλας Ι.), Κορδαλής Α., Καρπέτης Σ. (46′ Καραντώνης Γ.), Γκαραλιάκος Α., Παπαδόπουλος Δ. (88′ Κιούσης Α.).

Ελευθεραί: Μόσιαλος Α., Ανυφαντής Β., Βασιλόπουλος Δ., Βλησαρούλης Γ., Κολοβός Ι.(c), Χατζής Γ. (52′ Ζησόπουλος Γ.), Καλφούντζος Η., Καραγκιόζης Ι., Θεοδώρου Ε. (89′ Μάστορας Δ.), Μαυρούδης Ι. (65′ Μάσρι Η.), Παιδής Ε. (80′ Ποντίκας Σ.).