Βαθμολογία

Νίκη και κορυφή για ΠΑΟΛ Αβέρωφ, 2-1 το Μεσοχώρι

Μία σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη πήρε σήμερα (3/11) ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ που νίκησε με 2-1 την Ελπίς Μεσοχωρίου για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Οι νικητές μετά το σημερινό τρίποντο βρίσκονται στη κορυφή του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς, ισόβαθμοι με Ολυμπιακό Αμπελιάς, ενώ το Μεσοχώρι είναι προτελευταίο με μόλις 1 βαθμό.

Αγωνιστικά το δίλεπτο 19-21 έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στους γηπεδούχους, πριν μειώσει το Μεσοχώρι και ξαναμπεί στο ματς, το οποίο σημαδεύτηκε και από δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα.

Ο Κουσιάς στο 19' έδωσε το προβάδισμα στον Αβέρωφ για να κάνει δύο λεπτά αργότερα ο Ελευθέρογλου το 2-0. Η Ελπίς Μεσοχωρίου μείωσε στο 35' σε 2-1 με τον Κουζιώνη, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Στο 78' αποβλήθηκε ο Μαρκούιας για τους φιλοξενούμενους και στο 90' την κόκκινη είδε ο σκόρερ του 1-0, Κουσιάς.

Διαιτητής: Σταΐκος Κ., Α’ Βοηθός: Νίκζας Α. – Β’ Βοηθός: Μπράμης Χ.

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Στεγίου Χ., Μητσιός Α. (68′ Γραμμένος Θ.), Muca E., Κοτρώτσιος Χ., Λιλλολάρι Ι., Ντέκας Χ. (85′ Κουκουράβας Κ.), Μπαρούτας Π. (57′ Κόκρας Γ.), Κουσιάς Θ., Παρλάντζας Α., Ελευθέρογλου Γ.(c).

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Καρακώστας Θ., Μούσιαρης Θ., Παναγιώτου Α., Λέτσιος Γ., Μαρκούιας Ν.(c), Χαράλαμπος Κ., Κουζιώνης Η., Καραμάνος Θ., Γκαραβέλης Δ., Καλογιάννης Ν.