Βαθμολογία

Ο Νούσιας έδωσε τη λύση στο Μελισσοχώρι (PICS@VIDEO)

Με γκολ του Βασίλη Νούσια στο 25’, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Βαγγέλη Χαρούλη ο Αστέρας Μελισσοχωρίου πήρε μία σημαντική νίκη με σκορ 1-0 επί των Αγίων Αναργύρων το Σάββατο (3/11) για την 6η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δυνατό από τα πρώτα λεπτά, στο 15’ καλό σουτ του Δάσσιου από κοντά πέρασε άουτ και στο 17’ ο Αμαρλαριώτης κέρδισε το φάουλ και ο Γκιάστας από κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι όμως έχασαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες εκτός από το γκολ που πέτυχαν. Στο 20’ με τον Γουργιώτη που από κοντά και με εξουδετερωμένο τέρμα δεν βρήκε δίχτυα. Στο 32’ όταν τη σέντρα έβγαλε ο Αγγελακόπουλος για τον Δημόπουλο που πέρασε και τον Καραποστόλη, έστειλε τη μπάλα όμως άουτ. Και στο 40’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Νούσιας, η μπάλα πήγε στο πρώτο δοκάρι, ο Αβδουλάς δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις και έτσι έμεινε αυτό το 1-0. Όπως τόνισε στο athleticlarissa ο τεχνικός του Μελισσοχωρίου: «Η ομάδα έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της φετινής περιόδου».

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης Σ., Σδράλης Β., Μαλαχτάρης Α., Αγγελούλης Λ., Αβδουλας Β., Αγγελακόπουλος Χ., Λιντέρης Γ. (90’ Παπαϊωάννου), Γουργιώτης Γ., Χαρούλης Ε. (88’ Ζαφειρίου), Νούσιας Β. (93’ Διαμαντής), Δημόπουλος Α. (82’ Λιάγκας).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλιζόγλου): Καραποστόλης Γ., Αντωνίου Γ., Ντουρουντάκης Θ., Μπακαρτζής Π., Γκιάστας Ε., Κολοβός Χ., Νούσιος Γ. (65’ Μαροσούλης), Γκαραβέλης Β., Αμαρλαριώτης Α., Τσιρβούλης Α., Δάσσιος Α.

Διαιτητής: Βασιλός Α. Α’ Βοηθός: Πάλλας Θ. – Β΄Βοηθός: Τέγος Δ.

">http://

">http://