Βαθμολογία

Η αποστολή και ο νέος γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Troizi ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Football League με τον Αιγινιακό στην Πιερία (04/11, 15.00).

Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται ο τερματοφύλακας Αποστόλης Κουτογλίδης ο οποίος είναι τραυματίας από τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Στην θέση του βρίσκεται ο νεαρός πορτιέρο Γιάννης Σπηλιόπουλος.

Επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Δημήτρης Σουλιώτης. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης (Τ), Σπηλιόπουλος (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Βαγενάς, Lucas Rammos, Marcolino, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Lucao, Poletto, Τσακυργιάννης, Κοντοθανάσης, Τασουσάνης και Καμπέρης.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου της Φιλιππούπολης βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος κ. Μαντζανάς, ο οποίος μιλώντας στους παίκτες, τους ανέφερε ότι πιστεύει ακράδαντα σε αυτούς και να θεωρήσουν μια κακή παρένθεση το ματς με την ΑΕΚ, επικεντρώνοντας το βλέμμα τους, στο πρωτάθλημα.

Επίσης μετά την αποχώρηση λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Γιώργου Θάνου, ο κ. Μαντζανάς κινήθηκε αστραπιαία και έφερε στην θέση του γενικού αρχηγού - γνωρίζοντας τον παράλληλα στους ποδοσφαιριστές - μια παλιά δόξα του συλλόγου με άριστη σχέση με τα αποδυτήρια (χρόνια άμεσος συνεργάτης του κ. Ζιώγα σε ομάδες Football League και Γ΄ Εθνικής) τον κ. Μιχάλη Μπίζιο.