Βαθμολογία

Πλησίασε τη κορυφή το Μαυροβούνι, 4-2 την Μελιβοία

Ένα πολύ ωραίο ματς διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (3/11) στο Μαυροβούνι με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί με 4-2 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Με τη νίκη αυτή το Μαυροβούνι έφτασε τους 12 βαθμούς και πλησίασε στους τρεις πόντους από την κορυφή εκεί που ισοβαθμούν ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Ολυμπιακός Αμπελιάς, ενώ η Μελιβοία υπέστη την έκτη ήττα της και είναι στο μηδέν.

Από το ημίχρονο είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη οι γηπεδούχοι όταν και προηγήθηκαν με 3-0 με μεγάλο πρωταγωνιστική και σκόρερ δύο τερμάτων τον Χατζηλιάδη ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 16' και πέτυχε στο ημίωρο το 3-0. Ενδιάμεσα ο Βούκουτος στο 20' είχε σκοράρει για το 2-0 της ομάδας του.

Ο Αρσένης στο 75' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο τελικό 4-2 χάρις σε ισάριθμα τέρματα του Πασιά, ένα στο 85' και ένα με τη συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου.

Διαιτητής: Φακής Γ., Α’ Βοηθός: Μάνος Β. – Β’ Βοηθός: Ντελέζος Θ.

ΑΟ Μαυροβουνίου: Μαγαζιότης Δ., Μπάγκας Δ., Τατσέλος Ε., Νότας Γ., Βούκουτος Α. (47′ Ατέσης Σ.), Κολιοφούτης Ι., Τριάντης Α.(81′ Τοζούλης Μ.), Μπαντζέλας Ν.(c), Χατζηλιάδης Σ., Ακριβόπουλος Α., Αρσένης Δ. (76′ Ριζόπουλος Δ.).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Γρηγορίου Π., Δεμέστιχας Ν. (77′ Dobra K.), Πασιάς Δ., Τσιρογιάννης Ι. (89′ Χαράτσης Ν.), Μance S., Παπαρίζος Μ., Μυλωνάς Χ.(c), Λαδάς Δ., Κοταρέλας Κ., Μαλλιάρας Χ. (87′ Κουβάρας Α.), Καψάλης Π. (46′ Καραμάνης Σ.).