Βαθμολογία

«Στις λεπτομέρειες...»

Δηλώσεις για το επικείμενο κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στα Περιβόλια, παραχώρησε ο τεχνικός του ΑΟΧ-Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης. Ο Έλληνας προπονητής των «κυανόλευκων» μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, για το που θα κριθεί το εν λόγω παιχνίδι, καθώς και τι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης, ώεστε να αποσπάσει η ομάδα του, τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αναλυτικά:

«Είναι ένα κρητικό ντέρμπι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Τους αντιμετωπίσαμε σε φιλικό, αλλά τους έχουμε δει κιόλας. Είναι μια ομάδα με πολύ τρέξιμο και κίνητρο. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες, αλλά για εμάς είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το διεκδικήσουμε και να το κερδίσουμε, παίζοντας στην έδρα μας. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά περισσότερο θα παίξουν ρόλο η συγκέντρωση το πάθος, η δύναμη, οι προσωπικές μονομαχίες και κατά πόσο θα βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες σε υψηλή απόδοση, όσον αφορά τα στάνταρ τα δικά τους».

Για το γεγονός ότι οι δυο ομάδες “γνωρίζονται” και αν μπορεί κάποιος προπονητής να “αιφνιδιάσει” τον άλλον: «Παίζουν και αυτά το ρόλο τους, αλλά δεν είμαι σε θέση να πω αν θα υπάρξουν αλλαγές. Επειδή και ο Εργοτέλης έχει μια καλή ομάδα, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε καλά σαν ομάδα, ασχέτως σχηματισμού ή προσώπων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, οπότε όποιος και αν κληθεί να παίξει θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού, ώστε να μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο μας».