Βαθμολογία

Ακόμα βάζει γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα…

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Θύελλα Καμαρίου την Πέμπτη (1/11). Οι Ηπειρώτες τη συνέτριψαν με 5-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος, και έκαναν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν χαοτική. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τις χωρίζουν δύο κατηγορίες. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν ο Λουκίνας ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 2’ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του 27χρονου επιθετικού. Μάλιστα, στο 32’ ο ίδιος έγραψε και το 2-0, για να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 41’, αποτέλεσμα που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι… Στο 50’ ο Τσουκαλάς απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Αποστολόπουλου ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Βιντάλ είχε δοκάρι.

Ωστόσο, το 4-0 ήρθε στο 68’ με κεφαλιά του Σκόνδρα για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 στο 71’ ξανά ο Λουκίνας, κερδίζοντας με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου.

ΠΑΣ ΓIANNINA (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Κάστρο, Αποστολόπουλος (60’ Αθανασιάδης), Βιδάλ, Γιάκος (72’ Νάουσμετς), Κούζικ, Λουκίνας, Παμλίδης (65’ Ξυδάς).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Τσουκαλάς, Λύγνος, Γελαδάρης, Μαντούσης (55’ Δαβίλας), Ρέτζο, Φίλων, Γιάννης, Σημίτσης (62’ Γατσέλος), Ζενελάρι, Αρβανίτης, Μαυρομάτης.