Βαθμολογία

Ξέσπασε ο Απόλλων Σμύρνης, 5-0 το Παραλίμνι

Εύκολο έργο είχε ο Απόλλων Σμύρνης στο σημερινό (1/11) παιχνίδι του κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν σαρωτική και έφτασε έτσι στη πρώτη της νίκη σε επίσημο παιχνίδι μετά από εννιά ήττες, οκτώ στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, που μετρούσε μέχρι στιγμής.

Έτσι με τρεις βαθμούς είναι το φαβορί για να ακολουθήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αρκεί να μην ηττηθεί στο τελευταίο ματς στα Τρίκαλα απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ο Τομάς Μπεντινέλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Απόλλωνα και ήταν εκείνος που έκανε το 1-0 στο 19' με σουτ με το 1-0 να αποτελεί το σκορ του πρώτου μέρους παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Ο σκόρερ του 1-0 ήταν αυτός που πέτυχε και το 2-0 στο 49' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε από τον Τριανταφύλλου, ενώ στο 57' έγινε το 3-0 με σουτ του Ζοάο Πέδρο. Ο Τομάς στο 68' έφτασε στο χατ-τρικ καθώς πέτυχε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 σημείωσε στο 73' ο Κοντογιαννόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Μαντζουράκης): Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (69΄ Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74΄ Ελ Χέλβε) , Ναδάλες, Γκάρος (59΄ Μάντζιος).

Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τριανταφύλλου (14΄Δέντσας), Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (57΄ Καριοφύλης), Οκάν (82΄ Ορκάν), Ζυγκερίδης.