Βαθμολογία

Ενδιαφέρον σε Πάτρα, Κέρκυρα, για νίκες Απόλλων και ΠΑΣ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι σημερινές (1/11) αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος, τέσσερις τον αριθμό.

Σίγουρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή στις 17:15, για τον 5ο όμιλο, σε ένα ματς που οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται πως θα παρουσιαστεί η Παναχαϊκή, μετά το κάζο με Αιγινιακό (2-2) στη πρεμιέρα της Football League και αν θα είναι ανταγωνιστική απέναντι στους Πειραιώτες. Πάντως η αχαϊκή ομάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί στο φινάλε με Λεβαδειακό για δύο αποτέλεσματα.

Δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15:00 εκεί που στη Κέρκυρα η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την Ξάνθη, για τον 7ο όμιλο, σε παιχνίδι με άρωμα Super League με τους Φαίακες να θέλουν να βάλουν δύσκολα στους Θρακιώτες καθώς με μια νίκη θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Από την άλλη οι Ακρίτες θέλουν μόνο το τρίποντο προκειμένου να έχουν το πρώτο λόγο για την πρόκριση, 3 βαθμοί η Κέρκυρα, 1 η Ξάνθη. Στη Ριζούπολη, για τον 6ο όμιλο, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον συνονόματο του, Απόλλων Παραλιμνίου και θέλει τη νίκη προκειμένου να μπει ένα τέλος στο αρνητικό σερί, αν και για την ομάδα του Μαντζουράκη όλα τα λεφτά είναι το ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Από την άλλη το Παραλίμνι χωρίς άγχος θα επιδιώξει ότι το καλύτερο.

Τέλος στις 19:30 στα Γιάννενα ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί την Θύελλα Καμαρίου αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο. Οι Γιαννιώτες θέλουν τη νίκη προκειμένου να πάνε στους 6 πόντους και να κλειδώσουν κατά 99% την πρόκριση. Ενδεχόμενη επικράτηση της ομάδας του Πετράκη θα την φέρει στην επόμενη φάση, εκτός αν στο φινάλε διασυρθεί από τον Ηρακλή και μείνει εκτός σε τριπλή ισοβαθμία, πράγμα που στη σφαίρα της λογικής δεν γίνεται. Από την άλλη η ομάδα της Σαντορίνης θα δώσει ένα ιστορικό ματς και χωρίς άγχος θα επιδιώξει την έκπληξη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής μέρας:

15:00 Κέρκυρα - Ξάνθη: Cosmote Sport 1

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Παραλιμνίου: Cosmote Sport 2

17:15 Παναχαϊκή - Ολυμπιακός: Cosmote Sport 1

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαρίου: Cosmote Sport 1