Βαθμολογία

Για υπέρβαση στη Μόσχα ο Ολυμπιακός

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα δίνει σήμερα (1/11 19:00 Novasports 2) ο Ολυμπιακός ο οποίος αναμετράται στη Μόσχα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ λοιπόν οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν την υπέρβαση και αν μπορέσουν και φτάσουν σε αυτή θα σπάσουν το αήττητο των Ρώσων, είναι στο 4-0, ενώ οι ίδιοι θα πάνε στο 4-1 στη προσπάθειά τους για είσοδο στη τετράδα που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στο νοκ-άουτ.

Η ομάδα του Μπλατ πάντως με δεδομένο ότι είναι στο 3-1 δεν αγχώνεται καθώς γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και ότι ενδεχόμενη ήττα σίγουρα είναι εντός προγράμματος, ενώ το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη με ενδεχόμενη νίκη θα πάει στο 5-0 στη μάχη για κατάκτηση της πρωτιάς.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, ζήτησε από τους παίκτες του να μην αφήσουν την ΤΣΣΚΑ να τρέξει, να αποφύγουν τα λάθη που θα της δώσουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, να πάρουν τα αμυντικά ριμπάουντ και να έχουν γρήγορη σκέψη-εκτέλεση και προσεκτικά-εύστοχα τελειώματα στην επίθεση.

Ο 59χρονος τεχνικός βέβαια γνωρίζει ότι ακόμα και αν γίνει αυτό θα πρέπει οι παίκτες του να υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου να στεναχωρήσουν την ομάδα του «στρατού» όπως και τους τρεις πρώην «ερυθρολεύκους» που αγωνίζονται εκεί τους Κάιλ Χάινς, Οθέλο Χάντερ και Ντάνιελ Χάκετ.