Βαθμολογία

Καταιγιστικός ο Ατρόμητος στο Καυτανζόγλειο

Με φόρα από το πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος εντυπωσιάζει και στο Κύπελλο! Έχοντας ως... σύμμαχο και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Αμπάρη που έχει μερίδιο ευθύνης σε 5 γκολ (!!!) επικράτησε διά περιπάτου με 6-1 στο Καυτανζόγλειο και πήρε το πρώτο τρίποντο στον όμιλο!  

Πρωταγωνιστής των Περιστεριωτών ήταν ο Κώστας Κωτσόπουλος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας στο 10', στο 47' και στο 93'. Τα υπόλοιπα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν οι Κουλούρης (59'), Ενσικουλού (64') και Μανούσος (73') για τον Ατρόμητο, ενώ για τον Ηρακλή ο Χασομέρης πέτυχε το γκολ της τιμής στο 85'.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο όμιλος περιπλέκεται, αφού, Ατρόμητος, Ηρακλής και ΠΑΣ έχουν από τρεις βαθμούς, αν και οι Γιαννιώτες έχουν έναν αγώνα λιγότερο (παίζουν αύριο 1/11 με την Θύελλα Καμαρίου).

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος).