Βαθμολογία

Ισοπαλία στα Χανιά, 0-0 ΑΟΧ/Κισσαμικός - Παναιτωλικός

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν το μεσημέρι της Τετάρτης (31/10) ΑΟΧ/Κισσαμικός και Παναιτωλικός σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα αποτέλεσμα που βολεύει τους Χανιώτες καθώς έφτασαν τους τέσσερις πόντους, είχαν νικήσει και τον ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ ο Παναιτωλικός με έναν βαθμό βλέπει το έργο του για πρόκριση να δυσκολεύει.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι δυο ομάδες έφεραν ...ισοπαλία και στα δοκάρια με τον Χαντάκια για λογαριασμό του Παναιτωλικού να έχει κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι στο 22', ενώ στο 71' ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε με τον Σάλιακα σουτ στο δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74' Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (50' Γκίνης), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63' Αρναρέλλης)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (50' Ντίας), Αγρόδημος (78' Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62' Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Ουίλιαν.