Βαθμολογία

Ρούσσος: «Ο Βόλος έχει φιλοδοξίες»

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Βόλος απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Λαμίας και έκανε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σκόρερ των Βολιωτών αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, σημειώνοντας πως υπάρχουν φιλοδοξίες.

«Σίγουρα δεν μπήκαμε καλά στο ματς και αυτό φάνηκε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μου λάθος, αλλά παίξαμε με πάθος και σηκώσαμε κεφάλι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, αν και στα τελευταία λεπτά υποχωρήσαμε. Η Λαμία είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά κάναμε κι εμείς καλά τη δουλειά μας και αποτρέψαμε την ισοφάριση. Δουλεύουμε σαν ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Κάνουμε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας και προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να προσφέρουμε θέαμα και να φτάνουμε σε νίκες. Τώρα κοιτάμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Δράμα».

Αν μπορεί ο Βόλος που μετρά 1,5 χρόνο ζωής να διακριθεί και στο Κύπελλο: «Είμαστε νέα ομάδα και τώρα μας γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος. Έχουμε φιλοδοξίες και ευελπιστούμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Δεν κοιτάμε πότε ιδρύθηκε η ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό», δήλωσε ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» της Μαγνησίας.