Βαθμολογία

Λαμία – Βόλος 1-1

Με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα έφυγε από τη Φθιώτιδα ο Βόλος το βράδυ της Τρίτης (30/10) καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο κοίταξε στα μάτια τους «κυανόλευκους», πήρε αυτό που ήθελε και πλέον είναι καβάλα στο άλογο σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Και αυτό διότι έφτασε τους 4 βαθμούς και ορίζει το μέλλον της καθώς στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ η οποία θα είναι αδιάφορο αν νικήσει την Τετάρτη (31/10) τον ουραγό Απόλλωνα Λάρισας.

Αντίθετα, η Λαμία έμεινε στον 1 πόντο και ουσιαστικά εκμηδένισε τις όποιες πιθανότητές της να συνεχίσει στην επόμενη φάση γιατί μειονεκτεί έναντι των Βολιωτών και ουσιαστικά θα πρέπει να γίνουν τρελά πράγματα για να προκριθεί.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τους Φθιώτες, πάντως, να είναι ανώτεροι στο ξεκίνημά του και να ανοίγουν στο σκορ στο 14’ με τον Καραμάνο. Ωστόσο σιγά, σιγά ο Βόλος πήρε μέτρα στο γήπεδο και έφερε το ματς στα… ίσια στο 44’ με τον Ρούσσο.

Στην επανάληψη, οι «κυανέρυθροι» της Μαγνησίας, που έδειξαν ότι το 7-0 επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής δεν ήρθε τυχαία, ήταν καλύτεροι και όσο περνούσε η ώρα έπαιζαν με το χρόνο σε έναν βαθμό που εκνεύρισαν τους γηπεδούχους, οι οποίο δίκαια διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις που δόθηκαν στο τέλος.

Από την ομάδα του Μάκη Χάβου, ο οποίος έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, καλύτερα πήγε ο Βάντερσον, κινητικός ήταν ο Βασιλαντωνόπουλος ενώ όσο αγωνίστηκε βοήθησε και ο Καραγκούνης. Από πλευράς Βόλου ξεχώρισαν οι Ηλιόπουλος, Γκαρσία και Ν’ Γκουέμ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παπαπέτρου, με μοναδικό ψεγάδι το ότι έπρεπε να δώσει περισσότερο έξτρα χρόνο σε συνεννόηση με τον τέταρτο διαιτητή Αγγελάκη.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο (46’ Καρυπίδης), Αναστασιάδης, Οσμάν, Αντρόνιτς, Τσούκαλος (73’ Κωστίκας), Ρόμανιτς, Μαστούρ (60’ Καραγκούνης), Καραμάνος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Καρρίκι (65’ Δόρης), Δημόπουλος (86’ Κότο), Ν' Γκουέμ, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Ουνγιαλίδης, Γκαρσία, Πίσπας (54’ Φράγκος), Μάντζης.