Βαθμολογία

Εύκολα ο Λεβαδειακός, 4-0 τον Άρη Αβάτου

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Λεβαδειακός στο παιχνίδι του κόντρα στον Άρη Αβάτου για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν παραπάνω από εμφανής και η διαφορά ποιότητας στις δύο ομάδες δεδομένη κάτι που φάνηκε με το τελικό 4-0 που δίνει την δυνατότητα στο Λεβαδειακό να ψάχνει μια νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Από την άλλη οι Θρακιώτες συλλέγουν εμπειρίες από τους αγώνες αυτούς.

Αρχικά στο 16' ο Στανόγεβιτς με φάουλ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Αμουτζάκη, όμως στο 27' οι Στερεοελλαδίτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Στανόγεβιτς με κεφαλιά. Εν συνεχεία ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο τέταρτο για να γίνουν φάσεις που έφεραν άλλα τρία γκολ στους γηπεδούχους.

Στο 77' ο Ιωαννίδης με πλασέ έκανε το 2-0 και στο 83' ο Λιάγκας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου σημείωσε το 3-0. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε πάλι ο Μητρόπουλος πετυχαίνοντας στο 83' το δεύτερο προσωπικό του τέρμα νικώντας τον πορτιέρο του Άρη Αβάτου με κεφαλιά, όπως και στη φάση του 3-0.

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Χατζηλάμπρο, Κρνέτα, Φαβάρο, Παντελιάδης (82’ Λιάγκας), Όμο, Καθάριος, Σαβατόνγκο, Στανόγεβιτς (66’ Μητρόπουλος), Νανγκίς (66’ Μαρκόφσκι), Ιωαννίδης.

Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μίλερ, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μπουνταγκίδης, Ταχτσίδης, Δόντσος (72’ Ζωσιμίδης), Σαρηγιαννίδης, Κρασώνης (48’ Γκιουνγκιόρ), Γκέκας (80’ Κοτόπουλος), Σιχλοιμίρης.