Βαθμολογία

Πανέτοιμος για ΑΕΚ ο Απόλλων Λάρισας

Την προετοιμασία της για το ιστορικό αυριανό (31/10 15:00) παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ολοκλήρωσε σήμερα (30/10) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, ένα ματς για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ιστορικής σημασίας παιχνίδι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης καθώς για πρώτη φορά η ιστορική έδρα του Απόλλωνα θα φιλοξενήσει μια εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ελλάδος. Τα εισιτήρια παρουσιάζουν τρομερή ζήτηση και είναι σίγουρο ότι το γήπεδο αύριο (31/10) θα είναι γεμάτο από φιλάθλους που θέλουν να δουν ποδόσφαιρο.

Αγωνιστικά ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή της λαρισινής ομάδας, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και στην οποία δεν συμμετέχει ο Δημήτρης Σουλιώτης που έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ο κ. Τροΐζι δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Μάντζαρης (Τ), Κουτογλίδης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λίταινας, Μπιμάι, Marcolino, Lucas Rammos, Lucao, Poletto, Ταουσάνης, Αγιώτης, Κοντοθανάσης, Γαρυφαλλόπουλος, Κακάμης, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Τασιούλης, Τσακυργιάννης, Κοντοές.