Βαθμολογία

Με αλλαγές η ΑΕΚ στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε σήμερα (30/10) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό (31/10 15:00) αγώνα στη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε και την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα και η οποία έχει πολλές αλλαγές καθώς ο Εβρίτης προπονητής αποφάσισε να δώσει ανάσες σε παίκτες ενόψει των αγώνων με Παναθηναϊκό και Μπάγερν.

Έτσι στην Αθήνα έμειναν οι Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μπακάκης, Γκάλο, Σιμόες, Πόνσε, Μάνταλος, Μπογέ, Λιβάγια. Επίσης εκτός αποστολής και ο τραυματίας Μπακασέτας που έκανε θεραπεία και ατομικό, όπως και ο επίσης τραυματίας Λόπες, αλλά και ο εκτός πλάνων Αϊντάρεβιτς.

Στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, συμμετέχει μετά από αρκετό καιρό και ο Χρήστος Αλμπάνης, ενώ σε αυτή περιλαμβάνονται και αρκετοί νεαροί παίκτες όπως οι Μπούσης, Σαρδέλης, Σταμούλης.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπούσης, Σαρδέλης, Σταμούλης.