Βαθμολογία

Για τη νίκη η ΑΕΛ, ενδιαφέρον σε Ηράκλειο, Λαμία

Τριήμερο κυπέλλου αυτό που ξεκινάει σήμερα (30/10) και τις επόμενες δύο μέρες, 31/10 και 1/11 για τις ομάδες της Super League και της Football League.

Η δράση ξεκινά σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις στις οποίες μπορεί να απουσιάζει παιχνίδι μεγάλης ομάδας, αλλά και τα τέσσερα παιχνίδια παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Επίκεντρο φυσικά το ματς της ΑΕΛ με τον Ηρόδοτο, ενώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Ηράκλειο, ΟΦΗ - Νίκη Βόλου και Λαμία, Λαμία - ΝΠΣ Βόλος, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει το παιχνίδι Λεβαδειακός - Άρης Αβάτου.

Για τον 8ο όμιλο η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ηρόδοτο στο AEL FC ARENA στις 17:15 και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ παιχνίδια, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ενώ ο Ηρόδοτος είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και χωρίς άγχος θα προσπαθήσει για την έκπληξη.

Παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς τη δεύτερη θέση, αυτό ανάμεσα στη Λαμία και τον ΝΠΣ Βόλο για τον 2ο όμιλο στις 19:30, με την Λαμία να καίγεται για τη νίκη, ενώ οι Βολιώτες βολεύονται και με το Χ, αν και στο φινάλε αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ. Πάντως το σημερινό αποτέλεσμα αναμένεται να κρίνει πολλά.

Σημαντικό ματς και στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Νίκη Βόλου για τον 7ο όμιλο στις 15:00, με τον ΟΦΗ να είναι το μεγάλο φαβορί, όμως απέναντι του μια ιστορική ομάδα η οποία επιδιώκει την άνοδο στη Football League. Οι Κρητικοί έχουν ένα βαθμό και θέλουν να πάνε στους τέσσερις που θα τους δώσει και τη πρόκριση, ενώ οι Βολιώτες δεν έχουν βαθμό και θα επιδιώξουν την έκπληξη.

Τέλος, στο ίσως πιο άχαρο παιχνίδι, ο Λεβαδειακός υποδέχεται στις 17:15 τον Άρη Αβάτου για τον 5ο όμιλο, εκεί που ο Λεβαδειακός θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να παίξει κόντρα στη Παναχαϊκή την πρόκριση, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρωτιά. Από την άλλη οι Θρακιώτες θα επιχειρήσουν να κάνουν τη ζημιά στους Στερεοελλαδίτες.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 ΟΦΗ - Νίκη Βόλου: Cosmote Sport 1

17:15 ΑΕΛ - Ηρόδοτος: Cosmote Sport 1

17:15 Λεβαδειακός - Άρης Αβάτου: Cosmote Sport 2

19:30 Λαμία - ΝΠΣ Βόλος: Cosmote Sport 1