Μετά την αποχώρηση του Χάρι Ρέντναπ από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, αρκετοί παίκτες των «Σπερς» εξετάζουν την περίπτωση να αποχωρήσουν από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Ένας από αυτούς είναι και ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος φέρεται να είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η «Daily Mail» δημοσίευσε δηλώσεις ανθρώπου από το στενό περιβάλλον του Κροάτη, ο οποίος τόνισε: «Του αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα ήθελε να παίξει και στην Ισπανία. Είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μετεγγραφή του».
Η εφημερίδα τονίζει ότι ρόλο διαπραγματευτή έχει αναλάβει ο Νταβόρ Σούκερ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στη «βασίλισσα». Ο 44χρονος πρώην επιθετικός σχολίασε: «Ο Λούκα είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει στη Ρεάλ. Είναι τέλεια περίπτωση για την ομάδα».
Για τον Μόντριτς ενδιαφέρον έχουν δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.