
Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν εδώ και μήνες και στα οποία αναφέρουν ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβις θέλει να πουλήσει την Τσέλσι, με ένα από τα τελευταία να υποστηρίζει πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής.
Ο λόγος για τον Πετρ Κέλνερ ο οποίος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Τσεχία, ενώ σύμφωνα με το Forbes World’s Billioners βρίσκεται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κατέχοντας την 88η θέση.
Η αξία της περιουσίας του φτάνει τα 15 δισεκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με την τσεχική εφημερίδα Tyden, ο Κέλνερ επιθυμεί να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο και για αρχή να αγοράσει την αγγλική ομάδα.
Τέλος ο Τσέχος μεγιστάνας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ενώ λέγεται ότι είναι κάτοχος σουίτας στο γήπεδο των Λονδρέζων, το Στάμφορντ Μπριτζ.