Βαθμολογία

Αντίδραση και νίκη το σύνθημα στον Ολυμπιακό

Τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα σήμερα (25/10) και αύριο (26/10) εκεί που ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 22:00 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ.

Οι δευτεραθλητές Ελλάδος μετά τις δύο νίκες εκτός έδρας με Χίμκι, Μπασκόνια και την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι, θέλουν σήμερα μόνο τη νίκη απέναντι στους Ισραηλινούς προκειμένου να μην πάνε χαράμι οι δύο νίκες σε Ρωσία, Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση κόντρα στην δυνατή φέτος Μακάμπι και θέλει τη νίκη προκειμένου να πάει στο 3-1, πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα-φωτιά που περιλαμβάνει τις επισκέψεις στις έδρες των ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκού και το εντός έδρας με τη Φενέρμπαχτσε.

Αγωνιστικά ο Ντέιβιντ Μπλατ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιάνις Στρέλνιεκς που χθες συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης ξεπερνώντας τη θλάση πρώτου βαθμού που είχε υποστεί, ενώ σίγουρα απών και από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Όσον αφορά τη Μακάμπι ο Γουίλμπεκιν, που μεγαλούργησε πέρσι στη Νταρουσάφακα, με προπονητή το Μπλατ, παρά τον τραυματισμό στο δάχτυλο ακολούθησε την αποστολή και λογικά θα αγωνιστεί, ενώ ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα θα κάνει ο Ρέι. Εκτός αποστολής παραμένει ο Πάργκο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

20:30 Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε

21:00 Μπάγερν Μονάχου - Μπασκόνια

21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι

22:00 Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπουντούτσνοστ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

20:15 Νταρουσάφακα - Μπαρτσελόνα

21:00 Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις Κάουνας

22:30 Γκραν Κανάρια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας