Βαθμολογία

Έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση η ΑΕΚ

Το έργο της πρόκρισης έχει δυσκολέψει πολύ για την ΑΕΚ, όμως είναι αποφασισμένη να μην τα παρατήσει. Στις 19.55 της Τρίτης (23/10) έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση, καθώς υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για μια καλή εμφάνιση.

Ο κόσμος της αναμένεται να της δώσει τεράστια ώθηση, αφού έχουν μείνει απούλητα ελάχιστα εισιτήρια, με την ατμόσφαιρα να αναμένεται εντυπωσιακή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, αλλά οι σκέψεις του φαίνεται ότι είναι πιο... συντηρητικές.

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπακάκη και Χουλτ δεξιά και αριστερά μπροστά του. Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου θα είναι πιθανότατα στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα κεντρικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και Γαλανόπουλος.

Πιο πιθανό είναι ο Κλωναρίδης να είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπακασέτα πίσω του και τους Γκάλο και Μάνταλο δεξιά και αριστερά στα χαφ αντίστοιχα. Νοκ άουτ είναι ο τιμωρημένος Λιβάγια, καθώς και οι τραυματίες Λόπες (που είναι και τιμωρημένος έτσι κι αλλιώς) και Μοράν.