Βαθμολογία

Τέλος και ο Σκαργιώτης

Παρελθόν από τον Θρίαμβο Σερβιανών αποτελεί και ο βοηθός προπονητή του συλλόγου. Μετά την αποχώρηση του Αλέκου Τάτση, ήρθε και η αυτή του Γιώργου Σκαριώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση παραίτησής του: «Το περίπου τρίμηνο ταξίδι μου αυτό σαν βοηθός προπονητή στην Γ εθνική όπως και η εμπειρία απ αυτή την κατηγορία με την ομάδα του χωριού μου τα Σερβιανά τελείωσε για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ που επέλεξε εμένα σ αυτή την θέση στην ομάδα το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νάσση Παναγιώτη, τον γραμματέα Γκαραβέλα Κωνσταντίνο και τον Γενικό αρχηγό Κατερίνη Χρήστο.

Επίσης να ευχαριστήσω τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδος Αλέκο Τάτση που δέχτηκε να είμαι εγώ για βοηθός του και είχαμε μια πολύ πολύ καλή συνεργασία που με βοήθησε πολύ με την μεγάλη εμπειρία που έχει στο χώρο του ποδοσφαίρου , επίσης τον Βαγγέλη Κλειστά που και με αυτόν είχαμε μια πολύ πολύ καλή συνεργασία.

Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω βέβαια τους ποδοσφαιριστές που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα από αυτό. Ηταν μεγάλη εμπειρία για μένα να είμαι με Αλέκο Τάτση προπονητή και τέτοιους ποδοσφαιριστές με τεράστια εμπειρία ήθος και χαρακτήρα.

Αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Είμαι 40 χρονών έχω το ποδόσφαιρο και την προπονητική (αυτή την μικρή που έκανα) σαν χόμπι. Δεν μπορώ να κάνω κωλοτούμπες ούτε στα χρόνια μου, ούτε στα κιλά μου, δεν το έκανα ποτέ από παλιά σαν ποδοσφαιριστής και αργότερα σαν προπονητής και πόσο μάλλον τώρα.

Άρα λοιπόν επειδή έμαθα να είμαι αληθινός και να μιλάω με τον καθ έναν και να του λέω την αλήθεια και να τον κοιτάω στα μάτια δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν πρέπει να συνεχίσω γιατί πολύ απλά είναι σαν να κοροϊδεύω εμένα. Εύχομαι στα παιδιά υγεία και στο Δ.Σ υπομονή και μεγάλο στομάχι για να αντέξει σε ότι δυσκολία υπάρχει».