Βαθμολογία

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 3-2

Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης στο ματς που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δύο φορές με πέναλτι του Κουλούρη στο 42’ και αυτογκόλ του Μουνάφο στο 61’, ενώ οι Αρκάδες ισοφάρισαν ισάριθμες με τους Βαλιέντε στο 57’ και Μανιά στο 64’. Τη νίκη στον Ατρόμητο χάρισε ο Κουλούρης στο 88’, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μάντσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 19 βαθμούς όσους και ο ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και πολύ ανταγωνιστικός, με τους Αρκάδες να αποδεικνύουν πως διαθέτουν μια εξαιρετική ομάδα, η οποία αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή της, κατά κύριο λόγο εξαιτίας του βαρύτατου προγράμματός της.

Το σκορ άνοιξε στο 42΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουλούρης και καταλογίστηκε σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Αθανασιάδη πάνω στον σκόρερ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 57΄, όταν ο Βαλιέντε εξαπέλυσε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και δεν άφησε περιθώριο στον Μέγερι.

Η τύχη δεν είναι με το μέρος του Αστέρα στο πρωτάθλημα ως τώρα, όπως αποδείχθηκε στο 61΄. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Μουνάφο πιεζόμενος σκόραρε εις βάρος της ομάδας του με γυριστή κεφαλιά. Οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα με κεφαλιά του Μανιά στο δεύτερο δοκάρι, στο 64΄, αλλά παρά τις ευκαιρίες που είχαν, έφυγαν με ήττα για πέμπτη φορά.

Στο 88ο λεπτό ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ, ο Αθανασιάδης βρήκε την μπάλα που κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Χατζηισαΐας την προώθησε με κεφαλιά, για να γράψει το τελικό 3-2 ο Κουλούρης με νέα κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μάντσον, αλλά οι παίκτες του Κάναντι διατήρησαν χωρίς κόπο το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (64' Μούγιασιτς), Ουγκράι (81' Κουτσόπουλος), Μπρούνο (81' Ούμπιδες), Κουλούρης.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (68' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46' Φερνάντεζ), Μανιάς (87' Μπελόκ).