Βαθμολογία

Προβλήματα με τον νόμο για τον Τζιμπούρ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News o Ραφίκ Τζιμπούρ κατηγορείται για υπόθεση πλαστογραφίας και θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Η περιπέτεια του πρώην επιθετικού των ΑΕΚ και Ολυμπιακού (προ καιρού, κυκλοφόρησε σενάριο που τον ήθελε να εμπλέκεται με την ποδοσφαιρική Κόρινθο) άρχισε τον Οκτώβριο του 2015 όταν αστυνομικοί τον συνέλαβαν να οδηγεί ένα τζιπ μάρκας BMW με πλαστό αριθμό πλαισίου!

Ο Αλγερινός είχε υποστηρίξει στην πρώτη του κατάθεση πως νοίκιασε το αυτοκίνητο από έναν Γεωργιανό έναντι 2.000 ευρώ για ένα μήνα. Αντίθετα, ο Γεωργιανός υποστηρίζει πως ήθελε να πουλήσει το όχημα σε κάποιον Νίκο ο οποίος θα του έδινε σταδιακά τα χρήματα μέχρι να εξοφλήσει, ενώ σημείωσε πως πράγματι συναντήθηκε με τον Τζιμπούρ, αλλά μεταξύ τους δεν πραγματοποιήθηκε καμία συναλλαγή.

Ο Στάθης Μητσοκάλης, συνήγορος του Τζιμπούρ υποστήριξε με δηλώσεις του στο προαναφερθέν Μέσο τα εξής: "Ο ποδοσφαιριστής Τζιμπούρ δεν έχει καμία συμμετοχή στις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται. Τουναντίον, υπήρξε θύμα της υπόθεσης".