Βαθμολογία

ΟΦΗ – ΟΣΦΠ 1-0

Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος άφησε στο Θ. «Βαρδινογιάννης» ο Ολυμπιακός απέναντι σε έναν ΟΦΗ ψυχωμένο, που κατάφερε να φτάσει με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο στην πρώτη του νίκη στη φετινή Super League.

Πιο συγκεκριμένα οι Κρητικοί, με γκολ του Βουό, επιβλήθηκαν με 1-0 των Πειραιωτών, κι έτσι το συγκρότημα του Μαρτίνς παρέμεινε μακριά από τα «τρίποντα» για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, βλέποντας τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ να αυξάνεται στους 6 βαθμούς!

Το γκολ που έκρινε εν τέλει το ματς το σημείωσε με κεφαλιά στο 35ο λεπτό ο Ιβοριανός στράικερ, χάρη στο οποίο η ομάδα του Ηρακλείου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξεκολλώντας από την προτελευταία θέση (πλέον έχει 5 βαθμούς).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 43ο λεπτό η ομάδα του Μάρτινς βρέθηκε μία ανάσα από την ισοφάριση, καθώς είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Τσιμίκα.

Γκολ: 35' Βουό (ΟΦΗ).

Δοκάρια: 43' Τσιμίκας (Ολυμπιακός).

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Κοροβέσης (68' Κοιλιάρας), Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κουτσιανικούλης (77' Κομεσίδης), Πλατέλλας, Βουό (81' Αραβίδης).

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά (46' Φετφατζίδης), Τουρέ (46' Νάτχο), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (66' Mάνος), Γκερέρο.