Βαθμολογία

Εξάστερος Πανιώνιος (PICS@VIDEO)

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης σημείωσε την Κυριακή (21/10) μια εντυπωσιακή σε έκταση νίκη, επικρατώντας με σκορ 0-6 του Μαχητή Τερψιθέας για την 3η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Καταιγιστικός ήταν ο Πανιώνιος, αφού κατάφερε να σημειώσει έξι γκολ απέναντι στην Τερψιθέα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1 και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν άλλα πέντε γκολ!

Στο 18’ ο Παϊτέρης έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Παπαρσένος, στο 35’ ο Ντουρούμογλου έκανε το σουτ μπλόκαρε ο Ιορδανίδης. Στο 44’ ο Κίτσας Π. έκανε τη κεφαλιά απέκρουσε ασταθώς ο Παπαρσένος, πήρε το ριμπάουντ ο ίδιος και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 47’ τη σέντρα έβγαλε ο Σερέτης και ο Ναϊμ με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 60’ για το Μαχητή ο Κατσαβριάς έκανε τη κεφαλιά, έβγαλε σε κόρνερ ο Ιορδανίδης.

Στο 62’ ύστερα από προσωπική ενέργεια του Κίτσα Π., έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 0-3. Στο 72’ ο Σερέτης έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Ναϊμ με σουτ έξω από τη περιοχή έκανε το 0-4. Τρία λεπτά αργότερα ο Χαν έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ και το 0-5. Και στο 80’ ο Κίτσας Γερ. διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαρσένος, Παπαδημητρίου Σ., Κατσαβριάς, Σκέντζας Π., Παπαδημητρίου Χ., Τζουρμακλιώτης, Ντουρούμογλου, Κωσταδήμας, Γεωργοσούλης, Παυλόπουλος, Θεοδώρου (60’ Φανίδης).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης, Σερέτης, Παναγιώτου, Ριζόπουλος, Παπαγεωργίου, Κίτσας Γερ., Παϊτέρης Π., Χαν, Κίτσας Παν., Ναϊμ (73’ Σκέντζας Α.), Σκέντζας Χ.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Χασιώτης, Τσίτσης.

">http://

">http://