Βαθμολογία

Άρης - ΠΑΟΚ 1-2

Ντέρμπι από τα παλιά στο "Κλ. Βικελίδης" καθώς ο Άρης αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της Super League, μετά από τέσσερα χρόνια και ευελπιστούσε να γίνει η πρώτη ομάδα που θα έκοβε βαθμούς από τον Δικέφαλο.

Σε ένα ωραίο ματς ο Άρης προηγήθηκε με γκολ από τα ...αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1, ο Άρης έχασε ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου καθώς απώλεσε πέναλτι για να πάρουν τελικά οι κυπελλούχοι Ελλάδος τη νίκη που ήταν η έβδομη σερί και παραμένουν με 19 βαθμούς στη κορυφή.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2' ο Γκάμα πάσαρε στον Γκαρσία που με πολύ ωραία προσπάθεια έκανε το 1-0 μέσα σε πανδαιμόνιο των φίλων του. Παρά το 1-0 ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και έφτασε στο 1-1 στο 36' όταν ο Τζανακάκης σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι με τον ρέφερι Ντοβέρι να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Πρίγιοβιτς δεν λάθεψε και έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες, στο 65' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκάμα από τον Ουάρντα. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στο κέντρο για να αποκρούσει με το πόδι ο Πασχαλάκης. Τελικά στο 84' ο Πρίγιοβιτς με προβολή ύστερα από σέντρα του Ελ Καντουρί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ (24’ Σόουζα), Μάβραϊ, Βαλεριάνος, Σιώπης, Μπάσα (54’ Ματίγια), Γκαρσία, Ντιγκινί, Γκάμα, Γιουνές (71’ Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (46’ Ουάρντα), Πέλκας (62’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς (85’ Καρέλης).