Βαθμολογία

«Αέρας» ο Ηρακλής Χάλκης!

Στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» Β’ διεξήχθη την Κυριακή (21/10) η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πηνειό και τον Ηρακλή Χάλκης για την 3η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (5ος όμιλος). Οι φιλοξενούμενοι πήραν μία άνετη και ευρεία νίκη με σκορ 0-4 και έτσι έδωσαν συνέχεια στις επιτυχίες τους.

Στο 3’ ο Τσάντος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, στο 23’ ο Βογιατζής Χ. με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε πρώτα τη μπάλα στην δεξιά κάθετη δοκό και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 30’ ο Καλογιάννης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3 και στο 70’ ο Μπαζούλης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στο 85’ ο Γκογκότης Κ. είχε κάθετο δοκάρι για την Χάλκη.

Α.Σ.Μπαράζ Πηνειός (Γιώργος Γκόλτσιος): Γκούλιος Α., Σαμαρίνας (50’ Γκάγκας), Θέμης, Δαούτης, Χατζηστεφάνου, Δούκας, Αθανασίου, Σεραφείμ, Σήφης (70’ Μαχούχας), Δαούλας (50’ Πετρούσης), Γκούλιος Γ.

Ηρακλής Χάλκης (Ηλίας Αράπης): Κιλιργιώτης (60’ Κατιγιάννης), Παπαδούλης, Νικολούλης, Μπακαλούλης Θ., Βογιατζής Σ. (75’ Μακρής), Μπακαλούλης Δ., Τσάντος, Αγγελακόπουλος, Μπαζούλης (70’ Γκογκότης Θ.), Βογιατζής Χ., Καλογιάννης (60’ Γκογκότης Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Γκόγκος, Κοσμάνος.