Βαθμολογία

Απόδραση με τριάρα από τη Φαλάνη, Σμόλικας - Αμπελωνιακός 1-3

Νίκη και επιστροφή στη κορυφή για τον Αμπελωνιακό ο οποίος νίκησε στη Φαλάνη τον Σμόλικα με 3-1 για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα ήταν σαρωτική κόντρα στο Σμόλικα φτάνοντας στο τρίποντο και τους 15 βαθμούς βρισκόμενη πλέον στη κορυφή μαζί με τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ ο Σμόλικας παραμένει στους 12 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 26' ο Βαλατσός με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Φλέγγας ήταν αυτός που πέτυχε στο 57' το 0-2, για να κάνει στο 79' το 0-3 ο Ψύρρας. Το μόνο που κατάφερε ο Σμόλικας ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 στο 81' χάρις σε τέρμα του Μανακούσιου.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Α. Α’ Βοηθός: Ντελέζος Θ. Β’ Βοηθός: Τέγος Δ.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης Ι., Τσιρογιάννης Θ. (46′ Σπανός Β.), Σέτζας Δ. (80′ Γκατζιούρας Β.), Σκούπρας Β., Μανακούσιος Θ., Μπετσής Θ., Μακρής Κ., Μολάς Θ., Μάτος Γ. (62′ Κόκκινος Ι.), Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης Γ.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Χατζηνάς Ν., Λιάκος Α., Γούτος Ν., Φλέγγας Χ., Νικολακούλης Α., Αλεξόπουλος Α., Αλεξανδρής Δ. (82′ Φουδούλης Γ.), Δαλακώνης Χ., Ψύρρας Π. (90′ Καριπίδης Μ.), Χατζούλης Ε., Βαλατσός Ε. (71′ Παπαγεωργίου).