Βαθμολογία

«Χ»ορταστικό ματς στη Νεάπολη!

Στο γήπεδο της Νεάπολης Β’ διεξήχθη την Κυριακή (21/10) η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιο Θωμά και την Λάρισα 88’ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος). Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Αν και προηγήθηκε η Λάρισα 88’ και είχε πετύχει και τα δύο γκολ με την λήξη του ημιχρόνου, αφού στο 30’ ο Μπράτσος με σουτ έκανε το 0-1 και ο Κούκος με ατομική ενέργεια και πλασέ στο 40’ έκανε το 0-2, οι γηπεδούχοι στο 70’ ύστερα από το κόρνερ του Αρδόγλου και το γυριστό σουτ του Κοτσώνη μείωσαν αρχικά σε 1-2.

Στο ίδιο λεπτό ο Κούκος για τη Λάρισα 88’ έστειλε το σουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο 75’ έκανε το σουτ που έφυγε λίγο άουτ. Στο 80’ ο Άγιος Θωμάς είχε οριζόντιο δοκάρι με την εκτέλεση φάουλ του Ματθαίου και στην επαναφορά ο Καραλάϊος αστόχησε. Στο 85’ όμως ο Άγιος Θωμάς έφερε το ματς στα ίσα όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Καραγεωργίου και ο Κοτσώνης με προβολή έκανε το τελικό 2-2.

Άγιος Θωμάς (Άκης Χρηστίδης): Τσώκος, Καραλάϊος, Αρδόγλου, Αβραμούλης, Τσιουρής, Χρηστίδης, Καραγεωργίου, Μπαλατσός, Ματθαίου, Τράντος, Κοτσώνης.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Πουλαράκης, Μάλλιαρης (46’ Φίλογλου), Ναστούδης, Μπικιώτης, Κωνσταντίνου Γ., Μπράτσος (90’ Σγουρός), Κωνσταντίνου Β., Τζαφάλιας, Τζίντζος (80’ Μοσχοβίτης), Λεμονής, Κούκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπατζιανούλης, Γκούτζιος, Μπακλαβά.