Βαθμολογία

Επέστρεψε στην κορυφή ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Τη νίκη με σκορ 3-0 πανηγύρισε την Κυριακή (21/10) ο Ηρακλής Λάρισας στο Ελευθεραί κερδίζοντας χωρίς να «ιδρώσει» τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι χωρίς να φορτσάρουν πήραν τη νίκη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρέθηκαν στην πρώτη θέση (ισοβαθμούν με τον Αμπελωνιακό).

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με τον Ηρακλή να έχει την ουσία και να φτάνει στην επικράτηση. Αντίθετα ο Αχιλλέας Φαρσάλων έδειξε πως διαθέτει ένα μαχητικό σύνολο από έμπειρους και νέους παίκτες που σίγουρα θα έχει μια καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 33’ ο Ηρακλής Λάρισας άνοιξε το σκορ μετά από ωραία κούρσα του Φώτου από δεξιά και ωραίο τελείωμα με σουτ (1-0). Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0, ύστερα από ωραίο σουτ του Χρηστίδη από το ύψος του πέναλτι και κακή εκτίμηση του Μπαταβάνη.

Από το 68’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού ο Κομισόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη. Στο 70’ ο Ζαφειρίου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά έδιωξε ο Μπαταβάνης με τα πόδια. Το 3-0 ήρθε στο 75’ ύστερα από ατομική ενέργεια του Γκιουρσάνη και ιδανικό τελείωμα.

  

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης Ν.,Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Ντιντής Θ., Γκιουρσάνης (82’ Ράχης), Γκατζούλης, Φώτος (71’ Καπετάνος), Νάστας (68’ Ζαφειρίου) Χρηστίδης (77’ Λαβαντσιώτης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός): Μπαταβάνης, Γιαννόπουλος, Κατσανάκης, Τλούπας, Μάντζαρης, Κομισόπουλος, Ζιώγας (78’ Παυλόπουλος), Ταστεμερίδης, Κούμρια (58’ Παπακωνσταντίνου), Χριστιανίδης, Καναβός (71’ Αλαμάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μάνος, Γκαρέλης.