Βαθμολογία

«Ο στόχος γι’ αυτό το φιλικό επετεύχθη»

Συνεχάρη τους παίκτες του ο Γιώργος Πετράκης για την εμφάνιση και τη νίκη που σημείωσαν επί του Πλατανιά. «Με βάση τον ρυθμό του παιχνιδιού ήταν καθαρά ένα παιχνίδι Β’ Εθνικής. Είχε ρυθμό και από πλευράς φυσικής κατάστασης οι δύο ομάδες έδειξαν σε ένα πολύ καλό επίπεδο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η μπάλα πήγαινε συνέχεια πάνω-κάτω και βγήκαν πάρα πολλά στοιχεία, αμυντικά και επιθετικά, θετικά και αρνητικά. Σαν γενική εικόνα από τη δική μου ομάδα όσον αφορά το στόχο που είχαμε θέσει για τη μαχητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την πειθαρχία αισθάνομαι ότι αναπτύξαμε ένα πολύ καλό επίπεδο, χωρίς να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και νομίζω ότι αυτό θα έρθει με τον καιρό.

Γενικά, θα χαρακτήριζα το ματς ισορροπημένο. Νομίζω ότι εμείς είχαμε καθαρές ευκαιρίες ειδικότερα στο β’ ημίχρονο. Θέλω να πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, διότι αυτό που θέσαμε σαν στόχο όπως είπα και πριν, το πετύχαμε και αυτό μας ικανοποιεί έτσι ώστε να μπούμε με καλή ψυχολογία στο πρωτάθλημα».

Για την “αναμέτρηση” του με τον Γιάννη Τάτση, ο Πετράκης τόνισε: «Ο Γιάννης εκτός από άμεσος συνεργάτης μου είναι και ένας πολύ καλός μου φίλος. Πραγματικά, αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος γιατί είναι θετικό όταν αναβαθμίζονται άνθρωποι που συνεργάζεσαι μαζί τους. Σίγουρα ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να παίξουμε αντίπαλοι, από την άλλη με χαροποιεί ιδιαίτερα που ένας δικός μου άνθρωπος βρίσκει δρόμο και αναβαθμίζεται ως προπονητής».