Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για το Καλοχώρι, 3-1 την Θύελλα Ελάτειας (PICS)

Αναγέννηση Καλοχωρίου και Θύελλα Ελάτειας αναμετρήθηκαν το Σάββατο (20/10) για τον 3ο όμιλος της Β’ ΕΠΣΛ και την 3η αγωνιστική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νεανική ομάδα του Καλοχωρίου μετά από δύο εκτός έδρας ματς, αγωνίστηκε πρώτη φορά φέτος στην έδρα της και πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-1 που θα βοηθήσει πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με τρεις βασικές απουσίες στο ματς (Μάρκου, Δούρος και Λίταινας), παρόλα αυτά έδειξαν μια καλή εικόνα, δημιούργησαν φάσεις, πέτυχαν τρία γκολ και είχαν και ένα οριζόντιο δοκάρι.

Μαχητική ήταν και η Θύελλα που πέτυχε ένα γκολ και είχε από την πλευρά της και ένα οριζόντιο δοκάρι. Στο 2’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαβρή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 5’ ο Τσιάκος Χ. βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα πάνω στο Μουμίν.

Στο 8’ ο Πλιάτσικας στην αντεπίθεση, έβγαλε τη σέντρα για τον Λιόγκα, αυτός έκανε το σουτ πέρασε η μπάλα άουτ. Στο 25’ το σουτ του Λιόγκα έδιωξε με τα πόδια ο Παπαϊωάννου. Τρία λεπτά με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Καλαντζής με διπλή προσπάθεια και σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Η απάντηση ήρθε στο 55’ από τον Μπράτσια, που με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1. Στο 75’ ο Μπλάνας έκανε το μονοκόμματο και δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στο 89’ ο Τόπης πήρε τη μπάλα, έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και στο 90’ ο Ζαβρής βρήκε τον τρόπο ύστερα από αναταραχή στην άμυνα της Θύελλας, πήρε το ριμπάουντ και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

*Τεχνικός διευθυντής ανέλαβε στην ομάδα του Καλοχωρίου ο κύριος Νίκος Μήλιος που ήταν παλιός παίκτης για χρόνια στην ομάδα του Αχαρναϊκού. Ο κύριος Μήλιος έχει και γνώσεις στην φυσιοθεραπεία και έτσι θα βοηθήσει την ομάδα και σε πιθανούς τραυματισμούς.  

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιάννης Τσαλάγκας): Μουμίν, Πλιάτσικας, Λούγκος, Μπαλοδήμος, Τσιρώνης Γ., Βουλάγκας, Τσιρώνης Α., Μπράτσια, Λιόγκας (87’ Τόπης), Ζαβρής, Σιούλας (52’ Νάσος).

Θύελλα Ελάτειας (Θανάσης Γιακουβής): Παπαϊωάννου, Μαντής (65’ Βουλάγκας), Τασιόπουλος, Τζιοβάρας, Μπουχλαριώτης (85’ Κοσμάνος), Μπλάνας, Τσιάκος Θ., Τσιανάς, Τσιάκος Χ., Ζάρρας, Διαμαντάκης (46’ Καλαντζής).

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Αρχοντής, Ρουπέλας.