Βαθμολογία

«Διπλό» για το Μαυροβούνι, 1-3 τη μαχητική Νέα Πολιτεία (PICS)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας ανάμεσα στην τοπική Αστραπή και το Μαυροβούνι για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-3.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μέχρι το 30’ είχαν το πάνω χέρι χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικοί. Κάπου εκεί το Μαυροβούνι σε μια αντεπίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ και μάλιστα λίγο αργότερα να κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Νέας Πολιτείας πίεσαν, μείωσαν σε 1-2 και εκεί που προσπαθούσαν να πάρουν έστω το βαθμό στις καθυστερήσεις το δυνατό Μαυροβούνι σημείωσε και τρίτο γκολ. Σημαντικές οι απουσίες των γηπεδούχων σε αυτό το ματς!

Στο 7’ τετ α τετ βρέθηκε ο Ταρταμπούκας όμως ο Μαγαζιώτης μπλόκαρε σταθερά. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καλτσά. Τέσσερα λεπτά αργότερα την κεφαλιά έκανε ο Ζήσης μέσα στην περιοχή, στα χέρια του Μαγαζιώτη.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο έμπειρος Χατζηλιάδης με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπαντζέλας με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2 με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 67’ σουτ του Φακίστα για τη Νέα Πολιτεία μπλόκαρε ο Μαγαζιώτης, ενώ ένα λεπτό μετά έγινε το 1-2 όταν ο Πράπας έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 76’ ο Φακίτσας έκανε το σουτ, δύσκολα έδιωξε ο Μαγαζιώτης. Στο 80’ ο Χατζηλιάδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις με ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.  

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Τσατσάρας Α., Σπύρο Σ., Χλωρός Α., Κατσιάνος Α., Ζήσης Μ., Καφφές Ζ., Καλτσάς Κ., Γερανίκης Α. (58′ Μαναός Δ.), Πράπας Δ., Ταρταμπούκας Α., Φακίτσας Σ.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μαγαζιώτης Δ., Μπάγκας Δ., Σάπιος Π. (51′ Τατσέλος Ε.), Σιδέρης Γ., Μαντζαφούλης Χ. (6′ λ.τ. Τριάντης Α.) , Κολιοφούτης Ι., Βούκουτος Α. (81′ Μπαντζέλας Β.), Μπαντζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ., Ακριβόπουλος Α. (66′ Νότας Γ.), Αρσένης Δ.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι., Α’ Βοηθός: Μάνος Β.- Β΄Βοηθός: Κοτούμπας Δ.